Formex 2017

img_20170120_114013_725
Arlandassa oli mahtava vastaanotto! – Fantastisk mottagning på Arlanda!

Kävin viime viikonloppuna pyörähtämässä Tukholmassa Formex messuilla. Olin todella innoissani messumatkasta ulkomaille, eikä ollut turha reissu! (Formexiin pääsee todella kätevästi suoraan Arlandan lentokentältä junalla Älvsjöhön.)

 

Lähinnä suuntasin A halliin ’Living, interior & textiles’. Osastot olivat niin hienosti rakennettuja että ei niitä voinut kuin äimistellä ja ihastella! Olisi valokuvien sijaan pitänyt kiertää messualue GoPro kamera otsassa. Kuviin ei millään saanut mahtumaan kaikkia kauniita kokonaisuuksia.

img_20170120_184219_755

Ihanan keväisiä kukka-asetelmia oli joka puolella! – Det fanns härligt våriga blomsterarrangemang överallt!

Esillä oli kuitenkin lähes vain sisustusmyymälöille suunnattuja tuotteita. Esittelijöitä ei ollut vain Ruotsista vaan myös mm. Tanskasta ja Suomesta. Olin ehkä toivonut löytäväni esimerkiksi enemmän kangasmalli uutuuksia, mutta niitä on varmaan enemmän esillä Tukholman huonekalu ja valaistus messuilla helmikuussa. Ehkä suuntaan sinne ensi keväänä.

sdr
Nuo aurinkopeilit olisin voinut ottaa mukaan kokoelmiini kotiin! – Skulle gärna ha tagit med mig hem domdär sol speglarna, så fina!

Kuten sanottu, sisustusosasto oli kuitenkin niin kauniisti rakennettu että ei se kylmäksi tai pettyneeksi jättänyt. Paljon sieltä sai imettyä inspiraatiota ja tulevia trendejä. Ken tietää, ehkä verstaalle joskus tulee jotain pientä kivaa täältä saatujen kontaktien avulla? 🙂

cof
Onneksi Tukholmassa kuitenkin on paljon muitakin verhoilijaa kiinnostavaa kohdetta. – Som tur finns det också mycket annat i Stockholm som intresserar en möbeltapetserare.
sdr
Yövyin Tukholman vanhassa kaupungissa joka on aina yhtä tunnelmallinen! –  Jag övernattade i Gamla Stan som har alltid en lika fin atmosfär!

Förra veckoslutet gjorde jag en sväng till Stockholm och besökte Formex.  Det var väldigt pirrigt och förväntansfullt, som tur blev jag inte besviken! (Man kommer super enkelt till Formex från Arlanda med en rak tågförbindelse till Älvsjö)

Mest var jag intresserad av A hallen ’Living, interior & textiles’. Utstälningarna var så fint upplgada att man kunde inte annat än beundra! Tänkte i efterhand att jag borde istället för att ta bilder gått igenom hela mässan med en Gopro kamera i pannan. Så svårt att få alla fina helheter att rymmas på bilder!

sdr
Lisää ihania asetelmia! – Fler härliga stilleben!

Mest var det nog endå riktat åt företag som säljer inrednings föremål. Utställare kom inte bara från Sverige utan också från t.ex. Danmark och Finland. Jag hade nog väntat mig att hitta mera nyheter innom till exempel tapetserings tyg, men såna hittas säkert mer på Stockholms möbel och ljus mässa i februari. Kanske jag åker dit nästa vår.

sdr

 

Men som sagt var inrednings avdelningarna så snyggt upplagda att jag inte ångrar mig ett dugg att jag åkte iväg! Mycke inspiration och nya trender fick man suget i sig. Vem vet, kanske något nytt och fint hittar sig till verkstaden tack vare kontaker man skapat här? 🙂

sdr
Tukholman vanhassa kaupungissa on ehdottomasti ’sitä jotain’! – Det är definitivt något speciellt med Gamla Stan!
img_20170120_184702_626


img_20170122_181438_393img_20170122_181156_362

-Turistade förståss också lite runt i Stockholm. Härligt med de fina T-bana stationerna! Men hittade bara domhär två, vet någon om fler som är värda att ta en titt på?

-Tuli kierreltyä vähän muuallakin Tukholmassa. Aivan mahtavat nämä koristemaalatut metroasemat! Vain nämä kaksi löytyivät, tietääkö joku muita asemia jotka ovat pysähtymisen arvoisia?


img_20170123_091515_234
Hejdå Stockholm, hoppas vi ses snart igen!
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: